Kako kupovati

Na Tehnocentar web shopu možete pronaći raznovrsnu ponudu kvalitetnih artikala po pristupačnim cijenama uz najbolje moguće popratne usluge. Web shop je prije svega namijenjen veleprodaji te je za kupovinu i pregled veleprodajnih cijeni potrebno imati korisnički račun.

U nastavku je opisan proces kupovine. Ukoliko imate kakvih pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila veleprodaja@tehnocentar.hr ili na telefon +385 1 6553 805.

1. Registracija

S obzirom da je ovaj web shop namijenjen našim registriranim kupcima prvo je potrebno izvršiti registraciju upisom kontakt podataka i podataka o tvrtki. Za registraciju kliknite ovdje. Registrirati se možete na nekoliko načina:

Nakon primitka zahtjeva za registraciju na Vaš e-mail šaljemo login podatke. S tim podacima možete pristupiti vašem korisničkom računom, pregledavati cijene te brzo i jednostavno naručivati željene proizvode.

2. Procedura kupovine i plaćanje

Kupovina na Tehnocentar web shopu je brza, jednostavna i sigurna. Kako biste bili u mogućnosti naručiti željene proizvode, prvo se morate prijaviti putem login forme. Nakon toga možete stavljati proizvode u košaricu te prema potrebi zaključiti narudžbu.

Za naručivanje proizvoda možete koristiti i funkciju Brza narudžba koja je posebno korisna ako znate šifru ili točan naziv proizvoda.

Na web shopu samo naručujete proizvode dok je plaćanje potrebno izvršiti naknadno po primitku računa koji kreiramo odmah po otpremi te ga šaljemo na Vašu e-mail adresu.

3. Dostava

Ukoliko je narudžba pristigla do 11h otpremit ćemo je isti dan te istu možete očekivati sutradan, a najkasnije u roku od 48 sati na vašoj adresi. Za sve narudžbe pristigle iza 11h otprema će se raditi sljedeći dan. Narudžbe poslane u petak dostavljaju se u ponedjeljak ili utorak a ukoliko je narudžba poslana vikendom ili za vrijeme praznika ista će biti otpremljena prvi radni dan.

Prilikom preuzimanja robe molimo da ovjerite jedan primjerak Otpremnice koja se nalazi u paketu sa primljenom robom i vratite je dostavljaču. Ukoliko niste u mogućnosti provjeriti količinsko stanje robe odmah molim vas da svejedno ovjerite otpremicu i u roku od 48h javite u skladište ukoliko ima odstupanja od stanja na otpremnici. Kontakti Skladišta su:

Tel: 01/6553-805 Fax: 01/4816-807 e-mail: veleprodaja@tehnocentar.hr Kontakt osoba: Dražen Džambo

Sigurnost i privatnost

Svaka transakcija na Tehnocentar web stranicama je sigurna. Prema osobnim informacijama koje ostavljate prilikom prijave biti će postupano prema Izjavi o privatnosti.

Reklamacije

Kako bismo brzo i efikasno procesuirali Vašu reklamaciju molimo Vas da nas kontaktirate putem online obrasca za prijavu neispravih uređaja koja je dostupna klikom na link gdje nam možete navesti razlog Vaše reklamacije.

Molimo da pažljivo ispunite sva tražena polja kako bi naš servis efikasno i brzo riješio Vašu reklamaciju!