Uvjeti korištenja

Pristupom internetskom portalu www.tehnocentar.hr korisnik se obvezuje ophoditi sukladno zakonima i pod zakonskim propisima Republike Hrvatske.

Društvo neće snositi nikakve troškove koje bi korisnik mogao imati korištenjem stranice ili bilo kojim drugim činom povezanim uz stranicu. U slučaju nastanka spora između korisnika, isti će korisnici rješavati međusobno dok Društvo neće snositi nikakvu odgovornost.

Pristupom na www.tehnocentar.hr korisnik prihvaća vlastitom potvrdom Opću uredbu o zaštiti podataka. Opća uredba o zaštiti podataka je zakon Europske unije čije je poštivanje obligatorno s početkom 25.05.2018. godine, Opća uredba o zaštiti podataka predstavlja zaštitu osobnih podataka korisnika i ograničeno korištenje istih.

Izjava o kolačićima

Internetska stranica www.tehnocentar.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kolačić je informacija spremljena na uređaj, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići služe da bi web stranica radila optimalno.

Tehnocentar.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne.LJETNI GIVEAWAY!

Organiziraš druženje na plaži, vikendici, terasi (…) ali nemaš dovoljno jak zvučnik? Naše rješenje je Denver Bluetooth zvučnik TSP-110! Želiš ga? ;)

👉 Zaprati (follow) Tehnocentar Instagram profil

👉 Lajkaj našu objavu nagradnog natječaja

👉 U komentaru ispod objave natječaja napiši ime omiljene pjesme i na koji te događaj tvog života podsjeća

👉 Tagiraj minimalno jednu osobu i pozovi je na sudjelovanje u natječaju

Nagradni natječaj počinje u utorak 28.7.2020. i traje do nedjelje 2.8.2020. u 23:59 sati

Pobjednika objavljujemo u ponedjeljak 3.8.2020.

👉 Link na pravilnik možeš pronaći u opisu profila.

*Ovaj nagradni natječaj nema veze s Instagramom te je u potpunosti sponzoriran od strane Organizatora*

Sretno svima! ☺

Nagradni natječaj zove se "Ljetni giveaway“, a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Instagram stranicu Tehnocentra. (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/), lajkati i ostaviti komentar s tagiranom najmanje jednom osobom ispod fotografije nagradnog natječaja. Pobjednik/ca će biti proglašen/a 3.8.2020.

Nagrada uključuje: Denver Bluetooth zvučnik TSP-110

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "Ljetni Giveaway“

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

 • Organizator nagradnog natječaja "Ljetni Giveaway“ je Tehnocentar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
 • Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram stranici Organizatora https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/
 • Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

 • Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
 • Cilj natječaja je poklanjanje Denver Bluetooth zvučnika TSP-110 jednom sudioniku/sudionici koji prati Tehnocentar Instagram i koji u zadanom razdoblju ostavi komentar ispod fotografije koji uključuje najmanje jednu tagiranu osobu.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 28.7.2020. a završava 2.8.2020 u 23:29 sati. Dobitnika/cu Organizator će objaviti 3.8.2020.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

 • Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Instagram stranicu Organizatora (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/), lajkati i ostaviti komentar ispod fotografije s Giveawayom u kojemu je tagirana barem jedna osoba. Sudionik/ca to može učiniti u razdoblju od 28.7.2020. do 2.8.2020.
 • Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, sudioniku/ci će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
 • Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednog sudionika/cu koji je poštovao/la pravila nagradnog natječaja, a dobit će Denver Bluetooth zvučnik TSP-110. Dobitnik/ca će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten/na po završetku natječaja.

TKO MOŽE SUDJELOVATI

 • Da bi sudjelovali u natječaju, sudionici trebaju imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te moraju imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
 • Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Instagrama (https://www.instagram.com/), koje su kliknule ‘Prati Korisnika’ (‘Follow’) na stranici Tehnocentra (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/).
 • Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da Organizator smije koristiti podatke i materijale u promotivne svrhe, a da za to ne treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, Organizator smije njihovo ime, adresa i fotografiju objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
 • Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
 • Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik/ca natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Instagram i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni Organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada bit će objavljena po završetku natječaja na Instagram stranici Organizatora (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/).

PODJELA NAGRADE

 • Organizator će nagraditi jednog sudionika/cu s jednom Denver Bluetooth zvučnikom TSP-110. Dobitnik/ca će biti objavljen/na na Instagram stranici Organizatora. (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/) te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten/na po završetku.
 • Nagrada nije prenosiva
 • Natječaj traje od 28.7.2019. do 2.8.2020., a dobitnik/ca će biti objavljen 3.8.2020.

POSEBNE NAPOMENE

 • Komentari pratitelja i dijeljenja komentara su dobrodošli.
 • Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.
 • Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
 • Svi sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionici su odgovorni za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u natječaju. Pored toga, sudionici su suglasni i prihvaćaju da bi osvajanje nagrade na Natječaju moglo podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Svaki sudionik /ca neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
 • Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u inbox na Instagram stranici Organizatora (https://www.instagram.com/tehnocentar_hr/).
 • Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.
 • Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
 • Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s natječajem te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
 • Instagram ni na koji način ne sponzorira niti upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja Organizatoru, a ne Instagramu.